Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Wracam

Presidont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zakładam ten temat z powodu ponownego zaczęcia gry na metin 2.Chciał bym zapytać jaka postacią teraz oplaca sie grać i na jakim serwie.Możecie dodać jakiś poradnik o zarobku na tych serwerach.Dawno nie grałem w metina a ostanim serwerem był solar(s26) na którym ceny były normalne duzo graczy ale duża ilośc botów.Mam nadzieję że mi pomożecie :) Prosze moda o nie zamykanie tematu a dlaczego bo bo są tematy zapytaj o postać i spisy poradników ale z tego tematu mogę skorzystać nie tylko ja ale też inni

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Na solarze wcale tak dużo botów nie ma, i jeżeli zaczynasz od nowa, to polecam tylko S26.

Warto zaopatrzeć się na początku w wierzchowca.

na s26, wojownik body/mental.

aura kosztuje ok. 30 kk , więc nie tak drogo . :)

Aura 30kk? o.O Nie nabijaj postów.

Aura kosztuje rynkowo 1,5kk.

Opublikowano

A na jakim serwie jest najłatwiej o eq i zarobek?

Wojem Body-Myślałem aby zagrać ale dość trudny exp jest jak się nie ma eq:/ Dopiero od 55+ z dobrym eq est fajny exp i drop

Woj Mental-Postac już nie dla mnie.znudziła mi się bardzo i tracę chęć gry ta potstacia po paru godzinach gry

Może zagram surką wp i poprowadze build z koniem czarowane strach zbrojka lub wirek a potem palec

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Polecam ci zagrać na tych nowszych serwerach np. Solar, Syriusz. Jest tam stosunkowo tanio, gra dużo ludzi i można zarabiać np. na dropie broni na 30lvl.

Opublikowano

Na syriuszu.

Nie widziałem tam żadnych botów.

Jak chcesz łowić botem uważaj, ja już stałem się ofiarą gma :D

Postać hmm...

Jakbyś grał na solarze zrób dropa do m3, wbij szamana na 18, zrób pomoc do m4+ i buffuj na bo.

Chyba w tydzień wbijesz 35+

Opublikowano

Na s.26 albo na s.1, najlepsze ceny.

Polecam Ci grać wojem mental, surą wp albo ninją dagger.

Ale jak na początek / powrót to graj mentalem, wal all w silne.

A tu masz spis co do zarabiania:

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie polecam ostatnich serwerów , bo tam boty.

Weźmy , że będziesz grać na serwie , gdzie aura chodzi 30kk. Pójdziesz dropić , dropnie ci coś dobrego , sellniesz i 30kk i tak będziesz mieć.

Dla mnie nie ma różnicy , czy na serwie jest tanio , czy nie.. i tak dropniesz coś , sellniesz i będziesz mieć kasę.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

na s.25 botow nie widzialem od stycznia ( no chyba ze moje konto pod fb :D ) ceny nie najgorsze aura 7 kk berek wirek 2kk silne ~2kk duchowe ~500k czarowane ostrze ~2kk czar. zbroja ~500k malze ~1.5 kk bodzio ~6kk

polecam serwer ten ( s.25 syriusz) i s.26 Solar

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Wiadomo na PL'u najwięcej graczy siedzi na ostatnich serwerach takich jak Solar,Syriusz...

Polecam grać mentalem lub bodym gdyż łatwiej będzie Ci dropić a co za tym idzie ładnie zarobisz :)

Zawsze możesz mieć główne konto archera a dropisz i zarabiasz bodym. ;>

Jak zawsze najwięcej w Jinno ale nie wiem więc nie chcę Cię wprowadzać w błąd ;>

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...